Üzletberendezés

Dobozos termékek kihelyezése

Az alaprendszereinkben a polcok mélysége 200 mm-től 700 mm-ig választható, sőt extrém esetben minirack állványaink ennél mélyebb polckialakításokat is lehetővé tesznek. Ennek ellenére speciális igények merülhetnek fel például játékszoftverek, CD vagy DVD-k bemutatására, de egyéb dobozos termék értékesítésénél is nagy segítség lehet a könnyen összeállítható polcrendszer sajátos kiegészítőkkel.

Gondolkozhatunk több magaságban, szélességben és akár színben is, ahogy azt már az UGP polckialakításainál már megszokhattuk.

A rendszer alapját képező oszlopokkal határozzuk meg az állványrendszer magasságát, fal mellé választhatjuk a magasabb állványokat. Az állványok felső részénél reklámfelületnek is alkalmas felső zárókat is alkalmazhatunk. Ha átlátható „légiesebb” üzletberendezés a célunk, középgondoláknak válaszunk alacsonyabb oszlopokat.


Ruházati területen a dobozos fehérneműknél, műszaki áruházakban a dobozos alkatrészek területén, de akár a gyógyszertárakban is megoldja a kihelyezési problémákat.

Könyves boltok, antikváriumok és újságosoknak lehet szükségük az alábbi lehetőségekre. A bestseller könyvek bemutatására is alkalmasak, az eltolt szögű kihelyezési lehetőséget bemutató önálló polcrendszerek. Az újságos üzletek mellett az utazási irodák, kiállításokon részt vevők bemutatkozó anyagainak kihelyezésére.

Ahogy az alábbi képen láthatjuk, a középgondolák gondolakezdéssel kapnak egy burkolatot, melyből nagyon egyszerűen egy speciális értékesítési sziget alakul ki, mely a vásárlók számára is ízléses és vásárlásra ösztönző.

Nagy területű üzletekben az egységek számának növelésével komplett gondolasorokat hozhatunk létre, melyeket akár szekcionálhatunk, termékkörönkénti speciális kiegészítők használatával. A fenti ábrákon bemutatott döntött, ívelt, eltolt bemutatási lehetőségek megtörik a polcképet, ezáltal termékei a figyelem középpontjába kerülnek. Az említett termékek mindegyike elérhető webáruházunkban, akár készletről azonnal.

Várjuk megkeresését, ha dobozos termékeihez a megfelelő polcrendszerre van szüksége!