“A legszebb vitrin célja is az, hogy teret engedjen a benne tárolt tárgyaknak és eladják magukat”
Tovább a webáruházba >>

A forgalmazott vitrinjeink bármely piaci ágazat és üzleti területen, múzeumokban, de otthonokban és magán gyűjtőknek is tökéletes választást jelentenek.
Modern és klasszikus stílusjegyek keverésével, a felhasználó a vitrinek legszélesebb választékát kapja. A vitrinek eleganciája, könnyedsége, lenyűgöző esztétikai hatást nyújt egy jól elhelyezett környezetben.
Alumínium keretes vitrinek, tiszta edzett üvegű vitrinek, laminált bútorlap, króm és üveg anyagok kombinálása igény esetén a legújabb generációs LED világítással.
Minden egyes vitrin elkészítése teljesen automatizált gyártási folyamat eredménye, amit szigorú minőség-ellenőrzés zár le.
Minden egyes részlet, úgy lett kialakítva, hogy minél jobban megjeleníthető és bemutatható legyen az adott áru, termék vagy múzeumi tárgy. A vitrint nemcsak elegáns és igényes bútornak tekintjük, hanem a promóciós értékesítés konkrét támaszának is.

Minőségi anyagok
Biztonsági üveg
Könnyű kezelhetőség
Értékálló stílus
Modern dizájn

Felhasználási területek

Galériák, régiségkereskedők
Olyan bemutató vitrin családok, amelyek a leginkább előtérbe helyezik adott alkotást vagy műtárgyat. Mivel a bemutatandó áruk igen változatos méretűek lehetnek, így ehhez illeszkednek az üvegvitrinek méretének kialakításai is (alldesign). A full üveg, bútorlap és fémkeretes kialakítás változatos kombinációja mind a sikeres bemutatás részét képezik. (alldesign+plus, topline 3, topline 9, tmetal ) A zárható biztonsági üvegek és a speciális elegánsan elhelyezett led világítás mind maximálisan előtérbe helyezi és exkluzív megjelenést kölcsönöz a bemutatott tárgynak.

Gyűjtők, magángyűjtemények
Az itt megtalálható vitrinek széles kínálatot adnak, így mindenki megtalálhatja az igényeinek leginkább megfelelő vitrin kialakítást. A falra helyezhető, az önálló lábon álló, fekvő és az asztalra helyezhető kiesebb vitrinek egyaránt elérhetőek, rövid gyártási határidővel.
A vitrinek kialakítása lehet tiszta üveg, alumínium vagy acélkeretes, illetve laminált bútorlap kialakítás is. A világítás tekintetében lehet led világítással vagy anélkül szerelt, illetve fix illetve állítható polcos kivitel.

Iskolák, közintézmények
Az oktatásban, illetve a közintézményekben is felmerülhet az igény üvegvitrinek használatára. Itt be lehet mutatni a közelgő eseményeket, tájékoztatókat, az intézmény és dolgozóinak vagy tanulóinak eredményeit. A javasolt vitrineknél használt edzett biztonsági üvegek a nagy személyforgalmú helyek számára garantálják a biztonságos használatot. Természetesen a vitrinek zárral ellátottak, illetve led megvilágítással és anélkül is rendelhetőek.

Üzletek és kommunikációs cégek
A kereskedelem számára is gyakran előfordul az értékesítendő termék vagy áru megfelelő megjelenítése üvegvitrinekben. Mivel a kereskedelemben lévő áruk mérete változó így többféle méretű bemutató vitrinre lehet szükség. Megtalálható a kínálatban a falra szerelhető, önálló lábon álló, gördíthető és pultra helyezhető kivitel is. A hagyományos szögletes kialakítású vitrineken túl íves vitrinek, illetve fix polcos, állítható polcos és motoros forgatású polcos kialakítású változatok is elérhetőek. A felhasznált anyagok tekintetében a teljesen üveg kialakításon túl, laminált bútor lapos, alumínium vagy speciális bronz színű acél keretes felületű vitrinek is rendelhetőek.

Divat és ruházati üzletek
Ha valahol, akkor itt igazán fontos szerep jut a design. A vitrin kialakításban helyet kap a fényes és a matt bútorkialakítás egyaránt, a full üveg kompozíció, a szögletes, a sarok, a kerek és a sokszögletű kialakítás egyaránt. Minden felhasznált üveg, biztonsági edzett üveg, ami szavatolja a hosszú élettartamot és megbízhatóságot. Az üvegen felüli anyagfelhasználás elemei között szerepelnek, a faerezett bútorlapok többféle színben, az alumínium és acél felületek fényes, matt vagy bronzos felülettel. Ha fontos az exkluzivitás akkor válasszon a több mint 250 féle üvegvitrin közül.

Szépség szalonok
Elegancia, harmónia és letisztult formák ötvöződnek a szépség szalonok, SPA-k és beauty centerek számára javasolt üvegvitrinek kialakításában. Az exkluzív vonalvezetés, az egyedi formák, változatos alakzatok és gyönyörűen ívelt üveg megmunkálás jellemzik ezen vitrin termékcsaládokat. A gördíthető kialakítás segít a kis méretű helységekben lévő vitrinek mozgatásában, a többféle szintű állítható polcos kialakítás pedig a minél több áru bemutatásában. Led világítással szerelt és anélkül is rendelhető.

Lakás és otthon
Magánszemély számára, a lakás bizonyos részének díszeként is használhatóak vitrinek pl. a saját gyűjtemények vagy akár sport kupák és érmek megjelenítésre. Az asztalra, pultra vagy falra helyezhető vitrinek a kisebb dolgok bemutatására szolgál, míg a nagyobb önálló lábon álló fix vagy gördíthető vitrinekben akár nagyobb méretű dolgok is elhelyezhetőek.

Teljesen üveg kivitelben, laminált bútorlapos vagy alumínium keretes kivitelben egyaránt elérhetőek.

Élelmiszer üzletági megoldások
A vásárló számára gusztusosan, ínycsiklandóan megjelenített élelmiszerek, a jó időpontban, azonnali vásárlást generálhatnak, ezt mindenki tudja. Ezért is szükséges a megjelenítés ilyen formája. Azért különleges a vitrines megoldás, mert ebben az esetben a biztonság és a higiénia is nagyon fontos tényező. Az edzett biztonsági üveg igen erős és nagyon jól, baktériummentesen takarítható. A javasolt üvegvitrinek nyitása más, mint pl. a múzeumi vitrineké, hiszen itt a vásárlónak is hozzá kell férnie a vitrin tartalmához. A pultra helyezhető vitrin kialakításokon kívül megtalálhatóak az önálló lábon álló vitrinek is.

Múzeumok
Nincs múzeum vitrin nélkül így ez az egyik leginkább jellemző felhasználási mód. A kínálatunkban szereplő vitrincsaládok között szerepel külön a múzeumok számára kifejlesztett MUSEUM típus ami a legkisebb falusi múzeumok és a nagy országos múzeumok számára egyaránt kínál megoldást. A falra helyezhető kisebb vitrinektől, a talpon álló vagy nagy asztal vitrinek egyaránt elérhetőek. A 8 mm-es biztonsági edzett üveg, a letisztul matt acél keret és a belső elegáns led világítás igazán pompás alapot biztosít a bemutatandó műtárgy megjelenítésre. Többféle méretben , felülettel és kialakításban személyre szabható az Ön igényei alapján.

Kapcsolat

UGP TÁROLÁSTECHNIKA KFT

2040 Budaörs, Gyár u. 2.
Nyitva tartás: hétfő-péntek 8:00-16:00
Havasi Zita
06 20 254 1419
Titonelli-Sipos Erika
06 20 375 4056
Email: info@vitrinshop.hu

    Az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltakat megismertem és elfogadom (Az Adatvédelmi Tájékoztató megtekintése)
    Az Általános szerződési feltételekben foglaltakat megismertem és elfogadom (Az Általános szerződési feltételek megtekintése)