Festék és vegyiáru áruház

Festék és vegyáru értékesítés területén tevékenykedő ügyfeleink sokszor keresnek meg minket az üzlettér egységesítésével kapcsolatban. Az arculat kialakításához mindig javaslunk egy megfelelő RAL színt, ami gyönyörű hátteret ad a különböző méretű és színű termékek kihelyezéséhez. 14 féle felár nélküli modern színből válogatunk, végül az M8 RAL 7015 színre eset a választás. A gondolasorokat 2400 mm magaságban alakítottuk ki és gondolavégekkel zártuk le a kialakítást, így biztosítva a vásárló számára körbejárhatóságot és a termékek nyújtotta folyamatos impulzust.

A fal melletti egységek polcos kihelyezését pedig perforált hátfalas kihelyezési területtel kombináltuk, az akasztós termékek kihelyezéséhez. A kialakított polckép az UGP ES üzletberendezési rendszernek köszönhetően bármikor megváltoztatható. A polcok magasságban állíthatók, a hátfal típusok bármikor cserélhetők.

Festék és vegyáru területén mindig elvárás a magas terhelhetőség, mely az omega erősítéssel kiképzett polcok alapjellemzője. Az állványrendszert alsólábtakarással és a polc elejére csúsztatható ársínekkel is bővítettük. A telepítés folyamán sokszor felmerül az eredeti elképzeléstől kicsit eltérő kialakítás, ez az UGP üzletberendezési termékcsoport modularitása miatt megoldható.

Ügyfelünk elégedetten vette birtokba üzletére szabott üzletberendezését, vásárlói pedig örömmel vásárolnak a rendezett, ízlésesen kialakított üzletből.

Kérdése van?

Szakértő kollégáink állnak rendelkezésére.

Havasi Zita

Értékesítő
+36 20 254 1419
havasi.zita@ugp.hu

Titonelli-Sipos Erika

Értékesítő
+36 20 375 4056
t.erika@ugp.hu