Szerszámcentrum

Szerszámcentrum keresett meg minket, hogy a már meglévő polcrendszerhez illő pultrendszert alakítsunk ki. Moduláris UGP SE pulrendszerünket javasoltuk, mely bármikor bővíthető és az igényekhez mérten később kiegészítőkkel kényelmesebbé tehető. A 665 mm és 1000 mm egységekből, illetve a sarokegység alkalmazásával egy L alakú, a vásárlók és a személyzet szempontjából is komfortos átadópult született.

A pultrendszer a személyzet oldalán kérés szerint több egységen belül nyitott, több polcos, melyen minden kiszolgálást könnyítő eszköz elhelyezhető. Az 1000 mm egységbe 2db osztott fiók is helyett kapott, melyekben az értékes eszközök elzárhatók. A pult magassága a kényelmes 960 mm, így állópult és a magasságban állítható székekkel ülőpultként is alkalmazható. A pult mélysége pedig 670 mm, melyre a technika eszközökön kívül egyéb termékkínálók is helyet kaphatnak. A fekete tartós pultlapra helyezett monitorok vagy nyomtatók kábelei a pultlap alatt és a pocok mögött kényelmesen elvezethetők, így nem akadályozva a kiszolgását.

A pult vásárló felőli oldalán található osztott hátfalakba, szimpla vagy dupla kampók helyezhetők a kívánt magasságban, melyek megkönnyítik az akasztós termékek kihelyezését és aktivizálják a vásárlás végén jelemző impulzus vásárlást.

A partnerünk színválasztása a felár nélküli 14 féle RAL szín közül, a 01 SIDAC fehérre esett, mely kiemeli és egyben kínálja a színes csomagolású termékeket.

Már a websopunkban is megtalálja az UGP SE moduláris pultrendszert, ahol összeválogathatja az egységeket, de szívesen segítünk összeállítani az Ön pultrendszerét is!

Kérdése van?

Szakértő kollégáink állnak rendelkezésére.

Havasi Zita

Értékesítő
+36 20 254 1419
havasi.zita@ugp.hu

Titonelli-Sipos Erika

Értékesítő
+36 20 375 4056
t.erika@ugp.hu