Műszaki / Festék / Barkács

Festék és vegyi áru, bakácsboltok, műszaki áruházak, kerékpárboltok és autófelszerelési üzletekben közös az igény a nagy súlyú és méretű termékek bemutatására. Az UGP ES üzletberendezés nehezebb termékek kihelyezésére is alkalmasak, az omega erősítésű polcok terhelhetősége magas, ezért a vödrös, zsákos termékek is ráhelyezhetők. A nagy terjedelmű cikkeknél a magasságban állítható polcok nyújtanak segítséget, ezzel igazíthatjuk a polcközök megfelelő távolságát.
A műszaki-kereskedelmi területeken előforduló akasztós termékeket, a perforált hátfalas kampós egységeken, az ömlesztett termékeket pedig a polcokon létrehozható rácselőlapok és osztók által kialakított rácsos elosztásban tárolhatjuk.
Moduláris pultjainkból hosszú átadópultok, L alakú vagy U alakú kiszolgáló rendszerek kialakíthatók, megkönnyítve a kereskedelem műszaki területén előforduló pult mögüli eladást, ahol az eladó bemutatja a terméket a vásárló számára. Illetve a beépített pénzfiók alkalmazásával az átadópult kasszarendszerré alakítható. Természetesen nagyobb áruházakban is alkalmazhatjuk a futószalagos pénztárpultsorok kialakítását.
Üzlete arculatához igazíthatja üzletberendezését, a széles választékú RAL színkínálatunkból.
Webshopunkban ízelítőt láthatnak termékkörönként az üzletberendezési megoldásokról, a variációs lehetőség számtalan, ezért segítünk összeálltíni komplett üzletberendezését!

Kérjük válasszon termékeink közül.

Termékeink

Komplett üzletberendezés

Egyoldalas és kétoldalas bolti polcok, áruházi polcrendszerek, bolti gondolák

Fali polcok, fali üzletberendezés

Moduláris pultrendszerek

Pénztárpultok

Vitrinek

Bolti, üzleti, áruházi kiegészítő elemek

Természetesen szívesen segítünk eligazodni a rengeteg lehetőség közül, kérje szakértő kollégáink segítségét! Pár rövid kérdés után az üzletébe legmegfelelőbb típust fogjuk javasolni üzletberendezési rendszereinkből és küldjük kedvezményes árajánlatunkat!

Kérdése van?

Szakértő kollégáink állnak rendelkezésére.

Havasi Zita

Értékesítő
+36 20 254 1419
havasi.zita@ugp.hu

Titonelli-Sipos Erika

Értékesítő
+36 20 375 4056
t.erika@ugp.hu