Élelmiszer kiskereskedés

Élelmiszerbolt-hálózat új tagjaiként is keresnek meg minket üzletberendezés kialakítással. Az üzlet méreteihez igazodva adunk javaslatot a pénztárpultok és a polcrendszer méreteire és elrendezésére.

A polcrendszer igények jelen esetben a kisebb területhez igazodva rövid, kétoldalas gondola volt, gondolavéggel kiegészítve, ebből az összeállításból 3 db került a kis üzlettér közepére. Körbejárható, hívogató termék kínálást kialakítva.

A fal melletti egységeken az eltolt polcos kialakítás fontos kérés volt. A magasságban 5 cm-ként állítható polcokkal, a kisebb vagy nagyobb magasságú termékek kihelyezése és a polckép kialakítása egyszerűen megoldható. Egységenként a megrendelő határozta meg a polcok darabszámát, figyelembe véve a termékek forgási sebesség szerinti mennyiségeit.

A kisebb méretű, de ugyanakkor futószalagos pénztárpultoknál a fenti képen látható módon kiegészítőként helyet kapott egy plexi operátorvédő, amire felszerelésre került egy billenyűzettartó és egy univerzális bankkártyaterminál-tartó. A scanner területet a leolvasó méretéhez igazítottuk, illetve ugyanezen területen egy beépített pénzfiók is elhelyezésre került.

Élelmiszer bolthálózati igényekre szabott árajánlatunkért keressen minket az alábbi elérhetőségeken!

Kérdése van?

Szakértő kollégáink állnak rendelkezésére.

Havasi Zita

Értékesítő
+36 20 254 1419
havasi.zita@ugp.hu

Titonelli-Sipos Erika

Értékesítő
+36 20 375 4056
t.erika@ugp.hu