Papír-Írószer, Ajándék üzlet

A papír-írószer és ajándékbolt üzlettulajdonos előzetes megkereséskor kihangsúlyozta, hogy a bolt kialakításánál a fő szempont, a könyvek kihelyezésére is alkalmas üzletberendezés. Az UGP ES polcrendszerhez természetesen speciális elrendezésre is alkalmas alkatrészelemek is megtalálhatóak.

A lépcsőzetes termék megjelenítést alulról csökkenő polcmélységekkel, illetve felette két darab kétfakkos könyves „zsebekkel” oldottuk meg a kétoldalas középgondolákon. A gondolasort középen megszakítottuk, lehetőséget adva a vásárlóknak a könnyebb áthaladásra, illetve kezdésnek és befejezésnek gondolavégeket helyeztünk el, így a vásárlót körbevezetjük az üzleten, ösztönözve, hogy minden oldalról áttekintse a kínálatot.

Felmerült még igényként a dönthető polcos kialakítás, mely szintén nem okozott gondot, mert az UGP üzletberendezés tartozékai között megtalálhatók a több pozícióban is dönthető polctartók. Így a termék kihelyezésénél lehetőségünk volt kiválasztani, hogy melyik pozíció a legmegfelelőbb a termék bemutatására. Döntött polcok esetén természetesen rácselőlapot alkalmaztunk a polcok elején a lecsúszás ellen. A polcokon fonott kosarak segítik az apró termékek kihelyezését és rendszerezését.

Keresse termékeinket webshopon vagy kérjen egyeztetést az üzletberendezésről az alábbi elérhetőségeken!

Kérdése van?

Szakértő kollégáink állnak rendelkezésére.

Havasi Zita

Üzletberendezés osztályvezető
+36 20 254 1419
havasi.zita@ugp.hu

Titonelli-Sipos Erika

Üzletberendezés osztály
+36 20 375 4056
t.erika@ugp.hu

Lovay Beáta

Üzletberendezés osztály
+36 20 354 3755
l.beata@ugp.hu