Élelmiszer vegyeskereskedés

Zöldség és gyümölcs kihelyezésre is alkalmas üzletberendezési megkeresés érkezett hozzánk. Az UGP ES polcrendszer egyoldalas vagy kétoldalas kialakításban is alkalmas ezen termékeket bemutató állvány kialakításra. Az alacsony, kétoldalas gondola akár görgős változatban is kérhető. A fenti képen az alsó polc is döntött kialakítású, így a 600 mm mély rekeszek merőleges elhelyezésre kerültek a hátfalhoz képest. A felette lévő magasságban állítható polcokon pedig már párhuzamos elhelyezés született, így a rálátás biztosított az alsó polcokon elhelyezett termékekre is. A kidőlésgátló krómszínű rácselőlapok és rácsosztók a polcszéleken biztonságosan tartják a rekeszeket a három pozícióban is dönthető polcokon.

A polcrendszernél sokszor merül fel az igény, mint a fenti esetben is, hogy a polclapok és polctartók színei különbözzenek a hátfaltól, így érdekes és egyedi kontrasztos üzletberendezés születik. Ez alkalommal krém (RAL 9001) és antracit színt (RAL 7015) választottunk.

A csökkenő polcmélységek alkalmazását a kétoldalas gondoláknál javasoltuk, a bemutatni kívánt termékek figyelembevételével. A vízszintes termékkihelyezésnél, prémium áru esetében is szükség lehet a leesésgátló rács alkalmazására.

Ön is szeretne üzletberendezést divatos, felár nélküli színekben? Kérje árajánlatunkat!

Kérdése van?

Szakértő kollégáink állnak rendelkezésére.

Havasi Zita

Értékesítő
+36 20 254 1419
havasi.zita@ugp.hu

Titonelli-Sipos Erika

Értékesítő
+36 20 375 4056
t.erika@ugp.hu