Élelmiszer / Háztartás

Élelmiszer boltok és üzletek, illetve háztartási és vegyiáru üzletek számára egyaránt kínálunk megoldásokat az áruk megjelenítésére, az eladótér bepolcozásra. A kisboltoktól, a diszkont áruházakon át, a kereskedelmi bolthálózatokig az üzlet méretéhez és igényeihez igazított üzletberendezés elemekkel állunk rendelkezésre.
A raklapos élelmiszerek, italáruk alsó raklapos kihelyezésétől kezdve az aprócikkek bemutatásáig rendelkezünk megoldási javaslattal. Nagy teherbírású és magasságban állítható dönthető polcok segítik az üzletberendezés tökéletes kialakítását.
Az általunk képviselt UGP ES bolti és üzleti polcrendszerek nagy része fehér színben, raktárról elérhető és országos kiszállítással rendelhető. Egyéb színek esetén rövid gyártási határidővel tudjuk szállítani a polcrendszereket és pénztárpultokat.
Kérjük válasszon termékeink közül.

Termékeink

Komplett üzletberendezés

Egyoldalas és kétoldalas bolti polcok, áruházi polcrendszerek, bolti gondolák

Fali polcok, fali üzletberendezés

Moduláris pultrendszerek

Pénztárpultok

Vitrinek

Bolti, üzleti, áruházi kiegészítő elemek

Természetesen szívesen segítünk eligazodni a rengeteg lehetőség közül, kérje szakértő kollégáink segítségét! Pár rövid kérdés után az üzletébe legmegfelelőbb típust fogjuk javasolni üzletberendezési rendszereinkből és küldjük kedvezményes árajánlatunkat!

Kérdése van?

Szakértő kollégáink állnak rendelkezésére.

Havasi Zita

Értékesítő
+36 20 254 1419
havasi.zita@ugp.hu

Titonelli-Sipos Erika

Értékesítő
+36 20 375 4056
t.erika@ugp.hu