Acéltermékek kis és nagykereskedelme

Minőségi acéltermékek és kiegészítőik értékesítésével foglalkozó cég a pult mögötti területét szerette volna a legjobban kihasználni. A műszaki értékesítés területén megszokott, hogy a személyzet a pult mögötti polcokról szolgálja ki vásárlóit, a temérdek ipari termék különböző paraméterei miatt.

Az UGP ES egyoldalas állványrendszerei kíválóan alkalmasak a feladatra.

A falhossz lemérése után kiválasztottuk az optimális szélességű összefűzhető polcegységeket a legjobb helykihasználásért. Az állvány magasságot a légkondicionáló beltéri egysége határozta meg, amelyhez természetesen megtaláltuk a tökéletes magasságú oszlopot.

A hosszú egysorba szintezhető 400 mély polcokon, minden kiegészítő rendszerezetten elhelyezhető. A polcok magassága bármikor változtatható, így az esetleges termékcsomagolási méretváltozás miatt sem kell később a komplett üzletberendezést cserélni, egyszerűen a polcot vagy polcokat a kívánt magasságba állítjuk.

Az alsó bázispolcokon műanyag kínáló dobozok kaptak helyet, melyeket üzletberendezési termékeink mellett nagy választékban kínálunk.

Polcrendszerünk további lehetőségei közé tartozik a hátfal kialakítás variálhatósága. Jelen esetben perforált (lyukasztott ) hátfalakat is javasoltunk, melyeket természetesen bárhol elhelyezhetünk az egyégeken belül.

A perforált lemezbe elhelyezhető árjelzős kampókon az akasztós termékek bemutatása is szépen kivitelezhető, későbbi kihelyezési variálhatósága szintén pár perc alatt megoldható.

Ügyfelünk elégedetten használja UGP ES polcrendszerünket, melyre már azóta kiegészítő polcokat és egyéb kiegészítőket is vásárolt.

Kérdése van?

Szakértő kollégáink állnak rendelkezésére.

Havasi Zita

Értékesítő
+36 20 254 1419
havasi.zita@ugp.hu

Titonelli-Sipos Erika

Értékesítő
+36 20 375 4056
t.erika@ugp.hu