Ajándék / Kreatív / Papír / Játék

Ajándékbolt, kreatív kellék, játék, papír-írószer üzletek kis és nagykereskedelme, talán ezen kereskedelmi területeken van a legnagyobb szükség az apró termékek rendezett kihelyezésére. Szimpla és dupla kampók könnyen pozícionálhatók a perforált hátfalakon, így az akasztható árucikkeket csoportokban is elhelyezhetjük. A polcszéleken kidőlésgátló rácsok biztosítják a termékeket, hogy ne essenek le.
Árjelzős kampók és a polcokba húzható ársínek nemcsak az árak, hanem egyéb információ kihelyezésére is alkalmasak lehetnek.
Ajándéktárgyak kihelyezésnél is fontos a szép háttér és a megjelenés, így RAL színekben választhatja ki modern üzletberendezését.
UGP ES egy-és kétoldalas üzletberendezési rendszerünk a legkedveltebb ezen a kereskedelmi területen, polcokkal és perforált hátfalakkal, melyet webshopkínálatunkban is megtalál.
Küldje el üzlete alaprajzát és segítünk megtervezni a legoptimálisabb megoldást Ön számára!
Kérjük válasszon termékeink közül.

Termékeink

Komplett üzletberendezés

Egyoldalas és kétoldalas bolti polcok, áruházi polcrendszerek, bolti gondolák

Fali polcok, fali üzletberendezés

Moduláris pultrendszerek

Pénztárpultok

Vitrinek

Bolti, üzleti, áruházi kiegészítő elemek

Természetesen szívesen segítünk eligazodni a rengeteg lehetőség közül, kérje szakértő kollégáink segítségét! Pár rövid kérdés után az üzletébe legmegfelelőbb típust fogjuk javasolni üzletberendezési rendszereinkből és küldjük kedvezményes árajánlatunkat!

Kérdése van?

Szakértő kollégáink állnak rendelkezésére.

Havasi Zita

Értékesítő
+36 20 254 1419
havasi.zita@ugp.hu

Titonelli-Sipos Erika

Értékesítő
+36 20 375 4056
t.erika@ugp.hu