Élelmiszer nagykereskedés

A nagy alapterületű élelmiszer nagykereskedésekben az alsó raklapos termékkihelyezés gyakori, ezzel az igénnyel kaptunk ismét megkeresést. Az UGP Minirack első oszlopos állványát javasoltuk körbe a fal mellé, az 1330 mm széles egységekben az 1200 mm széles raklapok kényelmes elhelyezéséért. A 800 mm mély bázislábak pedig oldalról védik a raklapokat. 

Az első és hátsó oszlopokban rögzíthető polctartók extrém terhelést is kibírnak, így nem csak az alsó raklapokra, hanem a felettük lévő polcokra is nagyobb mennyiségű termék kihelyezhető. A polcok magasságban is állíthatóak, így a termékeink magasságához igazíthatjuk az üzletberendezést.

Az üzlettérbe szintén nagy teherbírású kétoldalas gondolákat tanácsoltunk, gondolavéges megoldással. Ezek az alap polcok is extra hordképességgel rendelkeznek, ezért nagy kiszerelésű öblítők és egyéb nehéz termékek tárolására is alkalmasak.

Az UGP pénztárpultokat jobbos és balos változatban, beépített pénzfiókkal gyártottuk, így „tandem” kihelyezést valósítottunk meg. Az üzlet kapacitását figyelembe véve, 4100 mm teljes hosszúságot javasoltunk.  A gyorsabb áthaladásért a futószalag méretét 2250 mm-ben határoztuk meg, az elpakoló területet pedig 1250 mm-ben, így a nagyvásárlók kiszolgálása sem okoz gondot.

A színeket a megrendelő franchise partner megllapodásához igazítottuk.

Keressen minket a gyors és minden igényre kiterjedő árajánlatért!

Kérdése van?

Szakértő kollégáink állnak rendelkezésére.

Havasi Zita

Értékesítő
+36 20 254 1419
havasi.zita@ugp.hu

Titonelli-Sipos Erika

Értékesítő
+36 20 375 4056
t.erika@ugp.hu