Horgászáruház

Nagyon kedves házaspár keresett meg minket, újonnan nyíló horgászáruházuk berendezésével kapcsolatban. A polctervekről alaprajzot és berendezési tervet kaptunk, a már meglévő üzleteikhez igazodva, a jól működő és sok éves tapasztalat alapján.

A kihívás, a „millió” termék átlátható, rendezett kihelyezésének megoldása. A cég logóját követve ügyfeleink az antracit szín mellett döntöttek az üzletberendezést illetően, ehhez a teljesen modern, egyedi zöld falszínnel társítva. 

Az üzlet közepére átlátható, 1400 mm magasságban UGP ES gondolákat helyeztünk a körbejárhatóság érdekében, perforált hátfallal, melyen a több ezer ár-jelzős kampón a speciális kis termékek sokasága vásárlásra ösztönöz. A gondolák alsó polcai dobozos, míg a felső polcok nagy terjedelmű, érdekes, figyelemfelkeltő termékek bemutatására alkalmasak.

Az üzlet falait körbe ívelő UGP ES egyoldalas polcrendszerrel oldottuk meg, mely a sarok elemek használatával az üzlet folyamatos, megszakítás nélküli látványát kelti. A perforált polcos kivitelnél a kis termékek leesését megakadályozó rács-osztókkal és még plexi ár-sínek használatával tettük teljesen komfortossá a vásárlást.

A ruházati termékek bemutatásához az egyenes és ferde vállfatartókat alkalmaztuk, melyek szemmagasságban, az egyenes összekötőkön kerültek kihelyezésre, így a vevő kényelmes, méret szerint átlátható válogatását segíti.

Elégedett, pozitív visszajelzéseket kaptunk megrendelőinktől, sőt, több ajánlást, megkeresést saját vásárlóitól üzletberendezésre, melyet köszönünk.

Tekintse meg videónkat az üzletről: https://uzletberendezes.ugp.hu/videogaleria/

Merítsen ötleteket!

Kérdése van?

Szakértő kollégáink állnak rendelkezésére.

Havasi Zita

Értékesítő
+36 20 254 1419
havasi.zita@ugp.hu

Titonelli-Sipos Erika

Értékesítő
+36 20 375 4056
t.erika@ugp.hu