Villamossági szaküzlet

Villamossági üzletláncok kialakításában is sok igényt kell kielégíteni az üzletberendezés területén. Az UGP ES üzletberendezési rendszerein belül a kétoldalas polcos gondolákat speciális lábazat nélküli perforált hátfalas gondolavéggel egészítettük ki, így az akasztós termékek könnyen a középpontba helyezhetők a szimpla vagy dupla kampókon.

A fal melletti egyoldalas polcos egységeken a súlyosabb kábelek, vezetékek kerültek elhelyezésre, az omega erősítésű UGP ES polcok ennek a „nehéz” kihívásnak is megfelelnek.

Minden üzletberendezésnek igazodnia kell az eladni kívánt termékekhez, illetve a kiszolgálási módokhoz, ezért az UGP pénztárpult mellett egy kiszolgáló pultrendszer is helyet kapott, természetesen az üzlet arculatához és a helységhez igazodó színekben. A pult személyzet felőli oldalán felül egy fióksor és magasságban állítható polcok kaptak helyet, így könnyítve meg a kiszolgálást. A 670 mm mély átadó felület pedig lehetőséget ad a vevő és az eladó közötti megfelelő kommunikációra és a kívánt termékek bemutatására.

Üzletberendezés kialakításáért keressen minket az alábbi elérhetőségeken!

Kérdése van?

Szakértő kollégáink állnak rendelkezésére.

Havasi Zita

Értékesítő
+36 20 254 1419
havasi.zita@ugp.hu

Titonelli-Sipos Erika

Értékesítő
+36 20 375 4056
t.erika@ugp.hu