Háztartási áruház

Egy háztartási áruház keresett meg minket, hogy javasoljunk megfelelő, masszív és méretben igazodó pénztárpultokat a vásárlók gyors kiszolgálásához.

Az UGP GC pénztárpultok közül a GEOSINTESI termékcsaládra gondoltunk, ezen belül az F6 típust javasoltuk, mely több szempontból nyújtott megoldást az ügyfél számára.

Ez a típus, mint minden futószalagos pénztárpult több méretben is elérhető. Itt a 2900 mm teljes hosszt javasoltuk, amiben a futószalag területe 1450 mm, mely alkalmas több vásárló kiszolgálására. A futószalagot a beépített vezérlőegység irányítja automata vagy manuális funkcióban. A szalagra helyezett termékeket pedig a fotocella érzékeli és megállítja alkalmas helyen.
A középen elhelyezkedő scanner takaró vágható, igény szerint beépíthetők már a mérleggel ellátott scannerek is.Ezt a területet operátor védő plexivel és pénzvisszaadó tálcával láttuk el.

Ebben a típusban a beépített pénzfiók nem középen a scanner területen hanem az elpakoló öbölben helyezkedik el, így a kiszolgáló személyzet távozáskor az ügyfél felé fordul. A beépített pénzfiókban kivehető és zárható pénztálca helyezkedik el, mely megkönnyíti a műszakváltást.

A 8 db pénztárpulthoz a kiegészítők közül javasoltuk, a folyosó záró kaput , hogy a pénztárpultok közötti áthaladást irányítsák.

A pénztárpult színét a 14 féle felár nélküli RAL alapszínből választottuk, igazodva az üzlet stílusához.

Kérdése van?

Szakértő kollégáink állnak rendelkezésére.

Havasi Zita

Értékesítő
+36 20 254 1419
havasi.zita@ugp.hu

Titonelli-Sipos Erika

Értékesítő
+36 20 375 4056
t.erika@ugp.hu