Egyéb üzlettípusok - bemutató mintatermek - gyártói állványok

Egyéb kereskedelmi területek, mint benzinkutak, uszoda technikai üzletek, állateledel-horgász-lovas boltok, fürdőszoba szalonok vagy bemutatótermek, mind közös bennük az UGP ES polcrendszer segítség lehet számukra!
Egyoldalas vagy kétoldalas állványrendszerek, különböző típusú hátfalkialakítások, perforált rendszerek, magasságban állítható polcok, különböző polcmélységek, dönthető polctartók, rácsos kosár kialakítások biztosítják bármely üzlettípus számára a megfelelő árukihelyezést.
Egyéb alapkiegészítők is rendelhetők, mint az alsó takarások, árjelzők, szimpla vagy dupla kampók akasztós termékekhez.
Az üzletberendezési polcokat, árukínáló állványokat többféle színben is gyárthatóak, így például a hátfalak és a polclapok lehetnek különböző színűek, így kontrasztos egyedi üzletberendezés is kialakítható.
Múzeumoknak, ékszerüzleteknek és műszaki és elektronikai termékeket értékesítő cégeknek, az értékes termékek bemutatására az üveges vitrineket ajánljuk, melyben megtalálják íves design vitrineket vagy forgómotoros típusokat is.
A különböző termékeket gyártó cégek is megkeresnek minket gyártói állványok összeállítására, melyeket kereskedelmi partnereikhez helyeznek ki, ezzel növelve forgalmukat. Ők is a számtalan variációs lehetőség miatt választják az UGP ES polcrendszert.
Az UGP ES polcrendszereinken kívül, az üzlettípusok igénye szerint, futószalagos pénztárpultok átadó pultok, pénzfiókos kiszolgáló pultok vagy vitrinek széles kínálatából válogathatnak.

Kérjük válasszon termékeink közül.

Termékeink

Komplett üzletberendezés

Egyoldalas és kétoldalas bolti polcok, áruházi polcrendszerek, bolti gondolák

Fali polcok, fali üzletberendezés

Moduláris pultrendszerek

Pénztárpultok

Vitrinek

Bolti, üzleti, áruházi kiegészítő elemek

Természetesen szívesen segítünk eligazodni a rengeteg lehetőség közül, kérje szakértő kollégáink segítségét! Pár rövid kérdés után az üzletébe legmegfelelőbb típust fogjuk javasolni üzletberendezési rendszereinkből és küldjük kedvezményes árajánlatunkat!

Kérdése van?

Szakértő kollégáink állnak rendelkezésére.

Havasi Zita

Értékesítő
+36 20 254 1419
havasi.zita@ugp.hu

Titonelli-Sipos Erika

Értékesítő
+36 20 375 4056
t.erika@ugp.hu