Higiéniai nagykereskedés

Higiéniai termékeket forgalmazó nagykereskdelelmi cég keresett meg minket, hogy kényelmesebb és gyorsabb kiszolgálást biztosítson vevői számára.

A közel 1000 féle pénztárpult közül a GEOSINTESI termékcsaládból az F6 típust javasoltuk. Teljes hosszban a 3500 mm-es változatban, már 1850 mm hosszú futószalag áll rendelkezésre, a termékek felhelyezésére, így egyszerre több vásárló is kényelmesen felhelyezheti megvásárolni kívánt árucikkeit a pultra. Természetesen a vevőnkénti szekcionálásra feliratozható műanyag osztók állnak rendelkezésre. Az F6 típusú kasszapult alapkiegészítői közé tartozik az alsó lábtakarás, a futószalag mozgatását biztosító többfunkciós vezérlőegység és a beépített pénzfiók kivehető pénztálcával.

Minden pénztárpultunkat masszív ütésálló idomok ölelik körbe, ennek előnyeit különösen a nagyforgalmú és nagy bevásárlókocsikkal dolgozó partnereink élvezik.

A scanner beépítéséhez ebben a típusban 400 mm hely áll rendelkezésre, melybe már a modern akár mérleges típusok is beépíthetők.

A elpakoló területen pedig, ami természetesen magas minőségű rozsdamentes felület, egy sarok található, ahol mind a nyomtatót, mind a pénzfiókot is lehet elhelyezni, lehetővé téve a kezelő számára, hogy 45 ° -ban kommunikáljon a vásárlóval.
Az kasszapultokhoz az alapkiegészítőkön kívül, közel 40 féle egyéb kiegészítő is rendelhető az üzlet igényei szerint. Jelen esetben a futószalag alá rögzíthető hálós kosárra és szatyorakasztókra esett a választás.

Javasoltuk a termékhez a felár nélküli alapszíneinket, mely sok lehetőséget kínál. Ügyfelünk a RAL5010 kék színt választotta, így ebben a színben gyártottuk a pénztárpultot, melyet azóta is teljes mértékben kihasznál és a bővítésen gondolkozik.

Kérdése van?

Szakértő kollégáink állnak rendelkezésére.

Havasi Zita

Értékesítő
+36 20 254 1419
havasi.zita@ugp.hu

Titonelli-Sipos Erika

Értékesítő
+36 20 375 4056
t.erika@ugp.hu