Állateledel és állatfelszerelés webáruház és üzlet

A megkeresés az ügyfél részéről igényes, nagy teherbírású, apró és/vagy nehéz termékek rendszerezett állateledel kihelyezésére alkalmas üzletberendezési rendszer, mely később bővíthető és variálható legyen.
A fal mellé a helyhez igazodva a teljes kihasználtságért magasságban 3 méteres egyoldalas UGP ES üzletberendezési rendszert javasoltunk. A térben elhelyezkedő oszlop nehezítette  polcos megoldást, ezért ezen a területen az alsó bázispolcot elhagyva egy perforált (lyukacsos) hátfalas egységet csatoltunk a polcsorhoz, melyre különböző hosszúságú szimpla és dupla kampókat javasoltunk a termékkihelyezéshez, így a vásárló közelebb léphet a kiválasztott termékhez. Az így kialakított fal melletti egységsorban természetesen a polcos területen javasoltuk a krómszínű termék kidőlésgátlók és osztók használatát a rendszerezéshez. Illetve a termékek megfelelő világításához a logozható fénypárkány egységeinkkel egészítettük ki a polcrendszert.
Az üzlet közepére a körbejárható kétoldalas középgondolát javasoltuk, melyre az egyik oldalon nehéz terráriumok kerültek, a másik oldalon, ezen termékcsoport kiegészítői. Az UGP ES standard polcainak teherbírása 80 kg/polctól indul, ami azt jelenti, hogy ez a szám igények szerint több száz kilóra is növelhető, erősített polctartókkal.
Egy üzletben elengedhetetlen a kiszolgáló pultrendszer, természetesen ebben is tudtunk segíteni. Az UGP ES üzletberendezési rendszer alapkínálatához tartozik a moduláris, összefűzhető igények szerint kialakítható átadó pult. A fedlap alatt elegendő a hely, a kiszolgáláshoz szükséges számítástechnikai és hálózati kábelek elrendezéséhez, illetve a kezelő személyzet az igény szerinti polcmennyiségen elhelyezheti a kiszolgáláshoz szükséges eszközöket. A pultrendszer ügyfél felőli oldalán javasoltuk a kampókat és polcokat, a spontán vásárlásokkor legjobban keresett termékek kihelyezésére.

Kérdése van?

Szakértő kollégáink állnak rendelkezésére.

Havasi Zita

Értékesítő
+36 20 254 1419
havasi.zita@ugp.hu

Titonelli-Sipos Erika

Értékesítő
+36 20 375 4056
t.erika@ugp.hu