Üzletberendezés

Elektronikai kisgépek kihelyezése- speciális megoldások

Kis és közepes elektronikai készülékek kihelyezése speciális igényeket támaszthat az üzletberendezés területén, erre is megoldást nyújtunk a moduláris egyszerűen összeállítható polcrendszereinkkel.

Elektronikai kisgépek kihelyezése- speciális megoldások

Nyomtató, mikrohullámú sütő, habkeverő gépek, kávéfőzők, kenyérpirító, varrógép, ventilátor és egyéb háztartási készülék kihelyezése.

UGP Dönthető polcok

Követelményként merül fel például a dobozos, de egyéb termékeknél is nagy segítség lehet a dönthető polcok használata. Jobb rálátás mellett a változatos kihelyezést is megoldja ez a lehetőség. A különböző szögben dönthető polcok a rálátás mértékét határozzák meg, biztosítva, hogy a vásárló a legjobb irányból lássa termékeinket.

Biztonságos vitrinek az UGP-től

A biztonságos kihelyezést követelő drágább műszaki cikkeknek ajánljuk a polcrendszereinkre közvetlenül rögzíthető zárható vitrinjeinket. Megoldása biztosítja a teljes áttekintési lehetőséget a termékek között.
A közkedvelt drónok, kamerák, mobiltelefonok, videójátékok és akár a drágább kozmetikai cikkek megbízható üzletberendezési megoldása ez vitrines megoldás. Az alábbi ábrákon kívül egy teljes menüpontban foglalkozunk a vitrines kihelyezéssel, ahol a több mint 1000 féle vitrinmegoldásból adunk ízelítőt.

 

Üzletberendezés megoldások minden üzlet típus számára!

Keressen minket itt! »»