Szétszedhető fali egységek alusínes panel helyett

Üzletberendezés

Az elterjedt alusínes panel alternatívája lehet az alábbi képeken látható fali megoldás. A színválasztásban a, RAL színskála lehet segítségünkre, szélességben 500,665,900,1250,1330 és 1500 mm elemekből tudunk választani, sorolással komplett falakat rendezhetünk be. Ezzel az ismétlődéssel, sokkal gazdaságosabban rendezhetjük be üzletünket. Cikkünk témája: Szétszedhető fali egységek alusínes panel helyett.

Szétszedhető fali egységek alusínes panel helyett

A szállítás sem jelent gondot, nem kell nagy táblákat fektetve szállítani, itt különálló oszlopok és keskeny hátfalak biztosítják, hogy a szállítás kisebb területen megoldott legyen.

Egyszerű összeszerelés – Szétszedhető fali egységek

A szerelés is egyszerű csak az oszlopokat kell felfogatni a falra a megfelelő távolságra, utána pedig az osztott hátfalakat egyszerűen alulról felfelé az oszlopperforációba kell helyezni. A kiegészítőket egyszerűen elhelyezzük az osztásban és máris kihelyezhetjük értékesíteni kívánt termékeinket.

Ha osztott hátfalat választunk 5 és 10 cm magas osztású elemekből tudunk választani. Kollekciók kihelyezésnél ezek a kis korrekciós távolságok nagy segítségünkre lesznek.

Ezek a hátfalak lehetővé teszik az egyenes, ferde és az U alakú vállfatartók kihelyezését. Illetve az oszlopokban elhelyezett polctartókra különböző mélységű polcok rögzíthetők melyek több fokban dönthetők is. A polcok magassága 25 vagy 50 mm-enként állíthatók.

A rendszer nagy előnye még, hogy bármikor hátfalat cserélhetünk. Könnyen gyorsan alakíthatjuk át az üzlet arculatát akár szezon vagy akcióváltásról van szó.

Az apróbb termékek kihelyezésénél a perforált hátfalakat javasoljuk, amiből három típus is elérhető.

Várjuk kérdéseit a fali egységekkel kapcsolatban! Kérjen árajánlatot még ma! >>>