Üzletberendezési ötletek – Trükkös tükörüzlet vagy reklámfelületek

Üzletberendezés

Bár nem kategorizáltuk, de előző írásainkban is próbáltunk tippeket, trükköket adni az üzletberendezési polcrendszer kiválasztásához, de most szeretnénk még több információval ellátni olvasóinkat/vásárlóinkat. Ebben a cikkben az üzletberendezési ötletek egy nagyon kreatív és inspiratív témáját járjuk körbe: a trükkös tükörüzleteket vagy reklámfelületeket.

Blog cikk sorozatunk első része:

Mindenre van ötletünk, segítünk egyedi megoldásokkal!

Üzletberendezési ötletek – Trükkös tükörüzlet vagy reklámfelületek

Ahogy a képen is látható ízelítő szerint polcrendszereinkhez több fajta hátfal típus is rendelhető. Beszéljünk elsőként a sima hátfalakról, melyek remek alapot képeznek, hogy fantáziánkat kicsit megerőltessük.

Kinek ajánljuk?

Olyan üzleteknél ajánljuk, ahol a tér optikai tágítása, vagy akár a készletek látványbeli duplázása a cél feltétlenül szót kell ejteni a tükörfalak kialakításáról. 

Ezt a módszert ötvözhetjük például a további alkatrészek színezésével, nem kell ragaszkodnunk a fehér polcrendszerhez, választhatunk a RAL színskálából kedvünk szerint.

Következő ötletünk

Ha már az öntapadós fóliáról beszéltünk, felmerülhet a következő ötlet: magasabb állványt választva a felső területet reklámfelületként is használhatjuk.

Ma már léteznek visszaszedhető fóliák, melyek esetleges kollekció vagy akcióváltás után könnyedén eltávolíthatók. Továbbá  üzletünk nevét, logóját vagy a termékcsoportok megnevezését is feltüntethetjük ezzel az egyszerű megoldással.

Hívjon minket bizalommal, ha segítségére lehetünk a tervezés vagy a döntés során. Kapcsolatfelvétel »»